Har du lyst til å jobbe hos oss?

Det skjer utrolig mye i bransjen vår, både når det gjelder kravene som stilles til oss og når det gjelder nye trender. Den rivende utviklingen vi er i, gjør at vi også må være attraktive slik at vi kommer i kontakt med de beste hodene, de som har størst pågangsmot, og som kan være med på å utvikle arbeidsplassen vår videre mot fremtiden.

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som akkurat er ferdig med et utdanningsløp, eller som kanskje tenker på å skifte karrierevei. Du ønsker å være i kontakt med kunder, og kan kanskje tenke deg en karrierevei innen regnskap, rådgiving eller lønn/HR?

Hvorfor ikke prøve deg i en solid bedrift med mange dyktige folk som vil bidra til at du løfter deg videre og får brukt talentet ditt?

Vi trenger medarbeidere som kan samarbeide, finne løsninger sammen med andre, som er lojale til det vi står for og som vil være en aktiv bidragsyter til å styrke arbeidsmiljøet slik at vi lettere kan nå målene vi har satt oss.

Vi er åpen for å vurdere ulike faglige bakgrunner, men vi trenger medarbeidere som aktivt deler av sin kompetanse slik at vi utvikler best mulig praksis og hele tiden forbedrer våre prosesser. Derfor ser vi både etter deg som kanskje akkurat er ferdig med et utdanningsløp, eller som kanskje tenker på å skifte karrierevei.  

Hva tilbyr vi?

Vi har over 80 ansatte fordelt på våre 8 kontorer. Kontorene våre finner du i Kristiansund, Trondheim, Surnadal, Halsa, Aure, Tingvoll, Aspøya og Eide.

Arbeidsoppgavene vi kan tilby vil avgjøres av din kompetanse og interesse. Men vi kan love deg at du skal få demonstrere ferdighetene dine. Samtidig vil du lære mye nytt.

Høres dette fristende ut? Ta kontakt da vel!

Kanskje er dette starten på din karriere i SpareBank 1 Økonomipartner Nordmøre?

Send en åpen søknad til catrine@snvregnskap.no 

 


Scroll til toppen