Om SpareBank 1 Økonomipartner Nordmøre

SpareBank 1 Økonomipartner Nordmøre er totalleverandør av økonomiske tjenester innen forretnings- og landbruksregnskap. Vi er lokalt forankret med lokale eiere og har åtte ulike avdelingskontor på Nordmøre og i Trøndelag.

Vi vil bidra til økt lønnsomhet, basert på aktiv rådgivning, korrekt regnskapsføring og verdifull rapportering. 

Vårt mål er å se kundene våre lykkes

Med vår faglige kompetanse tar vi ansvar for viktige økonomiske funksjoner, slik at kundene våre kan konsentrere seg om egen kjernevirksomheten. Vi benytter moderne teknologi og oppdaterte systemer og løsninger for å hjelpe deg med å effektivisere virksomhetens drift.

Vi har et ønske om å være en god rådgiver og sparringspartner for kundene våre. For å oppnå dette fokuserer vi på å bli kjent med bedriftene vi jobber med for å bedre forstå deres mål og potensial. Denne kjennskapen er verdifull når vi skal gi råd om lønnsomme tiltak og utviklingsmuligheter, gjerne dokumentert med relevant og oppdatert regnskapsinformasjon. Vårt mål vil alltid være å se DEG lykkes!

Er du ute etter en proaktiv og personlig regnskapsfører og økonomisk rådgiver? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Scroll til toppen