Våre regnskapstjenester

SpareBank 1 Økonomipartner Nordmøret er totalleverandør av regnskapstjenester. Vi tilbyr moderne løsninger tilpasset små og store bedrifters behov. Ta kontakt med oss!

SpareBank 1 Økonomipartner Nordmøre tilbyr

SpareBank 1 Økonomipartner Nordmøre tilbyr moderne løsninger som lar deg velge hvor mye av regnskapsarbeidet du ønsker å håndtere på egenhånd. Å føre regnskap for bedriften kan være en tidkrevende oppgave, som fort krever enda mer tid og ressurser dersom det ikke gjøres på riktig måte. Derfor vil det lønne seg å ha en samarbeidspartner med kompetanse på feltet. Vi er totalleverandør av regnskapstjenester, og tar gjerne over de regnskapsoppgavene du ikke ønsker å gjøre selv. I tillegg kan vi være en rådgiver og sparringspartner som hjelper deg med å ta beslutninger som får bedriften til å vokse.

For det er faktisk sånn at de færreste bedrifter har regnskap eller lønn som sine kjerneområder, så hvorfor la slike oppgaver stjele tid fra det du egentlig vil holde på med? Med oss på laget kan du heller legge fokus på den virksomheten du tjener penger på – enten du er snekker, rørlegger, bonde, musiker, baker, softwareutvikler eller noe helt annet.

Regnskapstjenester for små og større virksomheter

En utfordring mange mindre virksomheter har, er at de sjelden har interne ressurser til regnskapsarbeid. Dette kan gjøre regnskapsarbeidet krevende. Ved å sette ut regnskapsføringen til Regnskapshuset blir vi din regnskapsavdeling. Vi vil sette oss godt inn i bedriften din og blir en ekstra ressurs som hjelper dere med å nå deres mål.

Større virksomheter har ofte strengere krav til effektiv virksomhetsstyring, og utfordringene de møter på kan være mer komplekse. Dette er noe vi har mye erfaring med. Vi har gode løsninger, uansett om du ønsker å sette ut hele eller enkelte deler av økonomifunksjonen. Vi kan også være en objektiv samtalepartner når du har behov for det.

Scroll til toppen